În aşteptarea cutremurului (Closing party în Vama Veche)

Ca să nu ne prindă cutremurul astăzi la orele 9, cum s-a prezis, şi să se prăbuşească toată şandramaua pe noi, am dat fuga în Vamă. Am stat într-o pensiune de lemn cu doar un etaj, în caz că venea zgâlţâitura. N-am fi simţit decât nişte trepidaţii care nici nu ne-ar fi trezit din somn. Probabil am fi crezut că unii de la etaj îşi fac amorul de dimineaţă.

Dar iată cum arăta Vama. Pentru început, un pescăruş hippiot:Apoi, eu într-o barcă. Cred că-mi tăiam unghiile de la picioare:În fine, la ziua recoltei de la Şoni. Am băut must (glumesc, eu am băut bere) şi-am discutat despre al doilea război mondial:Şi la cheful de pe plajă, lângă stâlpul totemic, pe la 3 noaptea. E acolo un tip care-mi face cu limba. Îl salut şi pe această cale:După care back home. Pe drum ne-a căzut geamul de la maşină. L-am lăsat aşa, n-aveam chef să-mi mai bat capul. Dacă vreţi să furaţi un Cielo, acum e momentul.

[Fotografiile sunt făcute de Cami, înainte de-a se băga la un dans de Kalashnikov. N-ar mai fi ţinut-o picioarele după. Filmul îmi aparţine. În film se clatină mâna mea, şi nu oamenii.]

4 comentarii:

grigoreS spunea...

Esti cam...dezbracat, vezi sa nu racesti! Daca ai racit, fumeaza Marasesti...

Mircea Ţuglea spunea...

Mai vreau bancuri de pe Hotnews...

GrigoreS spunea...

Faci cumva misto de mine sau misto cu mine ?

Mircea Ţuglea spunea...

Şi de fabrici şi uzine...