Puroi

"S.O.VANTU : - Cred ca cea mai mare tampenie care a facut-o imbecilul asta este ca m-a ales pe mine tinta, inca de acum un an de zile. Era baiat destept, venea la supt p..., imi sugea p... frumos, spunea sarut mana pentru masa si cu asta basta. Ca loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc." (De aici).

Ce să mai spui? Nu era suficient c-aveam o ţară putred de coruptă, cu magnaţi făcuţi prin furt permanent - acum aflăm şi cât de jegoşi sunt ei şi cât de primitivi şi disponibili sunt oamenii noştri politici să acopere tot acest puroi.

"In dosar este consemnata "harta relationala listing telefoane Sorin Ovidiu Vintu din care rezulta ca a purtat conversatii cu: senatorii Crin Antonescu, Mircea Geoana, Titus Corlatean, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Verestoy Attila, Olguta Vasilescu, Teodor Melescanu; cu deputatii Ludovic Orban, Adrian Nastase, Iulian Iancu, Relu Fenechiu, Culita Tarata" si, cu primarul sectorului 5 Bucuresti, Marian Vanghelie, cu presedintele Camerei de Comert, Mihai Vlasov, dar si cu Liviu Luca, Cozmin Gusa si Ioan Chelaru." (De aici).

2 comentarii:

BitRiver spunea...

Cei care n-au crezut vreodata in oficiosul HotNews si in povestile cu moguli rai si cavaleri civilizatori care-i taie in folosul nostru, pot citi un alt punct de vedere AICI:

http://www.realitatea.net/ctp-niciodata-dl-vantu-nu-a-folosit-obscenitati-in-dialogul-cu-subsemnatul_761597.html

Spor!

Mircea Ţuglea spunea...

Şi, cu ce schimbă asta situaţia? Tot puroi...