Eu
Pe aici
- Io Mircea (179)
- Fulgi (114)
- Fan club (56)
- Păpădii (44)
- Luca (43)
- Ştefănuţ (26)
- Firenze (21)
- Căţelul Grigore (20)
- Cami Sutra (17)
- Prozuţe (16)
- Cinema (12)
- City writing (12)
- Divina (12)
- Miau (12)
- O rândunică în mall (12)
- Zid vid (9)
- Filmocărţi (8)
- Grazia (8)
- OPPS (8)
- Trădări (8)
- Viduri (6)
- Nesimţiri (5)
- Alina (4)
- Cezara (4)
- Rosa (4)
- 11 veselii (3)
- Cărţulii (3)
- Editura (3)
- No copyright (3)
- Superzeroul (3)
- Napoli (2)
- Adevărul (1)
- Economiastice (1)
- Reclamaţii (1)
- Tomis (1)
Până aici
Prin alte locuri
-
-
-
WaysAcum o săptămână
-
despre iubireAcum 2 săptămâni
-
When everything gets in the wayAcum 3 luni
-
-
-
-
-
Intrăm în atmosferăAcum 11 luni
-
Biografie Gelu VlașinAcum un an
-
-
-
-
-
-
-
Poeme de Nick FăgădarAcum 5 ani
-
-
Atelier de scris și storytelling la BrașovAcum 5 ani
-
Krishna saidAcum 6 ani
-
M-am mutatAcum 6 ani
-
Munca / Edit. Tracus Arte / 2016Acum 7 ani
-
-
OBSESIV (mixturi)Acum 8 ani
-
-
-
Un rămas bun și un bun venitAcum 10 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Un produs Blogger.
Maglavais
Publicat de
Mircea Ţuglea
on duminică, august 08, 2010
Etichete:
Cami Sutra
Din brânză de capră şi caş de vacă, caşcaval, roşii, ardei, castraveţi muraţi, crenwurşti, păstrăv fiert, cartofi natur, salam săsesc, mujdei de usturoi cu smântână, ghimbir, pătrunjel, unt, muştar şi pepene verde. Am uitat ceva? Să vedem şi ce gust are...
Update: Senzaţional! Încă n-am murit, deşi am halit tot! Iar pepenele cu păstrăv fiert şi ghimbir a fost delicios!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu