O, ce veste leşinată

Consiliul Local Municipal Constanţa a desfiinţat revista Tomis - mai precis a hotărât să nu o mai subvenţioneze, mai precis a hotărât că de acolo se poate fura mai puţin, comparativ cu alte structuri finanţate de el, de unde se poate fura mult, organizat şi pe termen lung.

5 comentarii:

Radu Vancu spunea...

:(
Sunt pline CJ-urile de Goebbelşi...
Poate găsesc totuşi o sursă privată de finanţare, ar fi păcat să se oprească "Tomis"-ul din cauza unor funcţionari cărora nu le e ruşine să-l asasineze încă o dată pe George Vasilievici...

Mircea Ţuglea spunea...

Dac-ar fi măcar Goebbelşi... Ăştia-s direct Mengele!

vklvsk spunea...

nasol.
era o revistă care îmi plăcea şi sper să mai fie...
mda, la adresa cj constanţa nu-mi vine în minte nimic altceva decât nişte versuri din paraziţii

Yigru Zeltil spunea...

Foarte trist... am ultimul număr al lor în faţă... sper din tot sufletul să reuşească să găsească pe neaşteptate o sursă de finanţare (până şi o fermă de dolari nigerieni din Ulan Bator!), e păcat ca după atâţia ani să se întrerupe revista din cauza indiferenţei administraţiei.

Mircea Ţuglea spunea...

Măi, nu este indiferenţă şi nu este Consiliul Judeţean, nu v-am spus? Singura soluţie pentru a menţine revista era să o restructureze masiv şi să taie mare parte din fonduri - dar în cazul ăsta chiar nu mai rămânea nimic de furat. Nu-i indiferenţă, este asasinat.