Mizerii, mizerii

Comentatorul TVR de la meciul Unirii Urziceni cu Sevilla, Marian Olaianos, forţat prin SMS-uri să anunţe că în tribună se află Mircea Geoană (“Atmosferă de meci mare. Multe VIP-uri în tribună. Candidatul la prezidenţiale Mircea Geoană e şi el aici"). SOV spunându-i moderatoarei Oana Stancu, de la Realitatea, că "tocmai vi s-a redus salariul cu 50%", şi după câteva secunde de suspans adăugând viclean: "acum câteva luni". Patriciu, la aceeaşi emisiune Ora de foc, anunţând că nu-l suportă pe Băse fiindcă "a lovit cu pumnul un copil". În seara asta, de la orele 20, Băsescu invitat tot la Realitatea, şi fix la un sfert de oră după începutul emisiunii, pe situl ziarului Gardianul apare clipul profeţit de Patriciu (vedeţi "desfăşurătorul" aici), în care candidatul prezidenţial, pe atunci, loveşte un copil la un miting electoral de prin Prahova. Băsescu rămas cu gura căscată, la fel ca Oana Stancu, ca Olaianos. Alegerile sunt pe trei sferturi pierdute, indiferent dacă imaginile sunt trucate sau nu. L-au făcut pe Băse? L-au făcut!

Întâmplător, citesc acum o carte a Ruxandrei Cesereanu, despre Imaginarul violent al românilor. Ce-am mai nimerit-o!

10 comentarii:

Anonim spunea...

nu e nimic pierdut, stai liniştit, românii sunt îndeajuns de cretini ca să-l voteze din nou pe Băsescu (o, nu, nu-mi mai pomeniţi de moguli, iliescu şi oligarhie postdecembristă că vomit)

Mircea Ţuglea spunea...

şi dacă apare câte-un copil bătut pe zi până la alegeri? şi dacă la sfârşitul campaniei îl vedem pe Băsescu cum ia la pumni o grădiniţă întreagă?

sinvlex spunea...

Si ce, nu-l crezi in stare?

Mircea Ţuglea spunea...

poate-i o grădiniţă de moguli...

zanaparca (nad tuhim) spunea...

In vremea aceea se apropiau de Iisus toti vamesii si pacatosii, ca sa-L asculte. Si fariseii si carturarii carteau, zicand: Acesta primeste la Sine pe pacatosi si mananca cu ei. Si a zis catre ei pilda aceasta, spunand: Care om dintre voi, avand o suta de oi si pierzand din ele una, nu lasa pe cele nouazeci si noua in pustie si se duce dupa cea pierduta, pana ce o gaseste? Si gasind-o, o pune pe umerii sai, bucurandu-se; si sosind acasa, cheama prietenii si vecinii, zicandu-le: Bucurati-va cu mine, ca am gasit oaia cea pierduta. Zic voua: Ca asa si in cer va fi mai multa bucurie pentru un pacatos care se pocaieste, decat pentru nouazeci si noua de drepti, care n-au nevoie de pocainta. Sau care femeie, avand zece drahme, daca pierde o drahma, nu aprinde lumina si nu matura casa si nu cauta cu grija pana ce o gaseste? Si gasind-o, cheama prietenele si vecinele sale, spunandu-le: Bucurati-va cu mine, caci am gasit drahma pe care o pierdusem. Zic voua, asa se face bucurie ingerilor lui Dumnezeu pentru un pacatos care se pocaieste.

Luca 15, 1-10

manuela spunea...

pe mine ma enerveaza ca astia de la televiziuni nu se mai opresc din facutul emisiunilor stupide pe marginea acestui video.
o sa reuseasca sa faca din baselu o victima "atacata din toate partile", iar oamenii il vor vota pentru ca le va fi mila de el..."saracutul"
bleah

C.N. Dobre spunea...

Stati linistiti ca tot Base castiga, iar mafiotii sa-si faca bagajele, Mazare a zis ca-i duce gratis in Brazilia. Plus pentru Basescu: Dacian Ciolos este noul comisar european pentru agricultura ! P.S. Bree, si ce bine il cunostea Patriciu pe aurolac !Si...Mircea, ce dracu mai cauta comentariile ”anonimului” ? Felix posteaza aici ?!

C.N. Dobre spunea...

Goana (voiam sa scriu Goarna) in vizita in Suceava, intrebat de oameni de ce se lasa manevrat de comunisti, neavand explicatie, a inceput sa-i injure pe oameni cu aroganta si lasitate si...as mai spune si despre cafteala data de mafiotii lui Geoana (in prezenta lui si a nevestei samurai) unor oameni pe care i-a dat afara din casa in incercarea de-a se instala el in casa nationalizata ... Iliescu e mult mai bun, nu-i asa ”anonimule” ca doar are antrenament la dat cu mineri in populatie...Mai e putin oricum..numai maine nu-i poimaine...

C.N. Dobre spunea...

Si cum pier pasaricile pe limbile lor: slogane reunite - Impreuna invingem Romania bunului simt !

Mircea Ţuglea spunea...

Am lipsit câteva zile şi v-aţi cam făcut de cap... Vedeţi mai bine postarea următoare...