Ştiri din săptămâna asta, cea trecută şi cea viitoare (sau o libelulă odihnindu-se)

- Luca a făcut şase ani. Poze aici.
- Am tradus certificatul de deces al cuiva născut în aceeaşi zi şi an ca şi mine. Până la urmă, mi-am zis că-i bine că nu l-a tradus el pe-al meu.
- Ne-am luat bilete de avion pentru reîntoarcerea în Firenze, de unde, de fapt, n-am plecat niciodată. Numai că n-avem cazare (update: acum avem).
- Sâmbătă am fost în juriul concursului Literatur@, cu acelaşi nume şi structură precum cel închipuit acum şapte ani, pe când încă zbăteam din aripi prin Liceul Mircea. Sper că veţi auzi curând de nume precum Nadina Turcu sau Ingrid Stoleru - ca să nu mai vorbim de marele 3dy, despre care a auzit deja toată lumea.
- Tot sâmbătă a murit vecina de deasupra. A rămas doar schelălăitul pisicii ei şi pendula, bătând ritmic un timp care nu mai este.
- A apărut revista / blogul Expat Junkie, cu un motto din mine. Le-am zis că-i mai bine să-l scoată, dar sunt încăpăţânaţi
- Duminică a venit John Feffer în Constanţa, cică să-mi ia un interviu, la recomandarea lui Florin Poenaru. După ce-am pălăvrăgit vreo juma' de oră, l-am dus la Tropaeum Traiani de lângă Adamclisi. Următorii intervievaţi la coadă, din Bucureşti, erau László Borbély şi Andrei Chiliman.
- Am văzut o libelulă odihnindu-se, cam jumătate de zi, pe plasa ferestrei de la bucătărie.
- Poimâine particip la un fel de mega-lansare a Academiei Române, cu volumaşul meu despre Lirica lui Paul Celan şi gândirea contemporană.

2 comentarii:

Radu spunea...

Nu te plictiseşti ! :)

Mircea Ţuglea spunea...

Nu, mă plictisesc :)