Ca să ştiţi...


... pe cine veţi aplauda când va lua premiul Nobel. Am fost alături de Grigore Şoitu.

11 comentarii:

grigoreS spunea...

Si el a fost alaturi de tine...
So, am ajuns sa ripam amintiri.

Cine moare primul?

grigoreS spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mircea Ţuglea spunea...

M-am întâlnit azi cu un fost coleg de clasă de-al tău din liceu. Avea părul cărunt... Scheisse! M-am simiţit cu 20 de ani mai bătrân!

grigoreS spunea...

Poate mai tanar, ca tu nu ai inca parul carunt. De fapt nici eu. De multe ori, la interviurile la care am fost anul trecut, angajatorii imi spuneau: "Ce do'mle ceri asa mult la varsta ta?" sau "Nu-ti ajung douazeci de milioane la 29 de ani?". He, he, as mai vrea eu sa mai am 29 de ani!

P.S. Ce coleg era frate?

Mircea Ţuglea spunea...

Păi mi se pare că aveai doi colegi de clasă, la liceul ăla de fete. Pe unul îl chema Marius iar celălalt avea nasu' ascuţit. Despre el vorbeam. Despre cel pe care nu-l chema Marius - ca să fiu mai clar.

grigoreS spunea...

Da, ai o memorie f. buna. Aveam doi colegi. Cel cu "nasu' ascuţit" este Ionuţ Râşnoveanu, pe vremuri mare prof de istorie. Nu l-am văzut de multă vreme, nici offline, nici online (pe colegi.ro am răsfoit de curând profilul lui Marius Denghel)...

Mircea Ţuglea spunea...

Ştiam eu că-i ceva care începe cu Ionuţ...

ionut spunea...

Mircea si Griguta, va salut. Am revazut cu emotie poza voastra. Ce tineri eram. Citeam atat de mult si eram vesnic indragostiti. Acum am mai mai albit, dar sufletul ne-a ramas tanar. Sa fim iubiti.

grigoreS spunea...

Sa fim! Ionutz, daca mai intri pe blogul lui MT iti las catevadate de contact sa comunicam direct (id mess: grigsoitu sau phone: 0731.777.111).Da-mi un semn!

day-dreamer spunea...

Aveţi ceva din Sean Penn. Dar doar atunci când vă privesc cu ochii închişi.

Mircea Ţuglea spunea...

Ah! Eu mă imaginam un fel de Brad Pitt!