Walk in Schönbrunn



Un vid de prin iarna lui 2006, făcut în Viena la Schönbrunn cu Samsung-ul furat de la liceul Mircea, pe banii cursului de jurnalism pe care, cică, îl conduceam. N-a ieşit nici un jurnalist de-aici, în afară poate de Andreea Pavel. Nu mai ştiu cui aparţine muzica, dar o să caut degrabă şi vă spun.

12 comentarii:

Monica spunea...

vreau să găsesc mai mult mircea ţuglea 2008! or nu ştiu eu să caut pe google, or mircea ţuglea se ocupă cu altele acum...
plac şi păpădiile, plac şi aricii :)

salutări din japonia
monicatamas

Mircea Ţuglea spunea...

Mulţumesc, Monica. Dar de Japonia 2008 nu ne spui nimic? Sau de Pavilionul de Aur?

Monica spunea...

s-ar zice ca am o rubrica in tomis si ca zis in fiecare luna, da' nu stiu cine asculta ce zic :)
lu' blogul personal ii zice http://blog.360.yahoo.com/m0nyqu3 dar - cum e personal - sunt multe însemnări de ocolit ca să mai dai de ceva interesant despre japonia. sunt destul de ocupată cu examenul de admitere şi cred că va trebui să mai aştepte şi blogul şi scrierile măreţe. greu, greu, greu :)

Mircea Ţuglea spunea...

Dar blogul tău e OK, păcat că se incarcă greu, probleme de yahoo... Ce vroiam sa spun... ai citit-o pe Claudia Golea? "Tokyo by Night"? Mi se pare ca studia tot la aceeasi universitate...

Mircea Ţuglea spunea...

Apropo de Claudio Golea: http://www.revista-tomis.ro/Arhiva/2006/08%20august/019tuglea.htm

Monica spunea...

hmmm, citit ceva claudia golea, dar nu m-a impresionat atat de mult. evident, nici nu mai stiu titlurile romanelor, cred ca planeta tokyo (care a aparut inainte de tokyo by night) si apoi flower-power tantra. povestile ei se invart mai mult in jurul dormitorului decat in jurul subiectului japonia, din ce imi aduc eu aminte, am sa citesc articolul mai tarziu, azi.
da, a terminat tot unibuc, engleza japoneza, dar cu mult timp inaintea mea si este unul dintre numele susotite cand sunt discutii pe marginea subiectului "ce se poate alege de tine cand termini, sau cand te termina". (glumesc, partial)
recomand romanul florinei ilis mai degraba, cinci nori colorati pe cerul de rasarit, placut mult mult mai mult decat golea.

Monica spunea...

nu stiu cum se pot trimite comentarii pe care altii sa nu le vada ... un mail, ceva?
am fugit!

Mircea Ţuglea spunea...

Pai e simplu - folosesc aceleasi adrese ca si pana acum. Daca nu le mai tii minte scrie-mi pe una dintre adresele de pe inprint.ro (sunt prin sectiunea de Contact).

an inmigrante spunea...

deci, a cui e muzica, domle?

Mircea Ţuglea spunea...

Păi, mi se pare că e vorba de Rae & Christian - Swimming pool... Chiar că era ca un bazin de înot Schoenbrunn-ul în iarna aia...

day-dreamer spunea...

Samsung-ul ca Samsung-ul, am priceput că-i de la Mircea (liceul, acel liceu), dar cursul de jurnalism? Tot în acel liceu? Eu nu am prins asemenea vremuri...

Mircea Ţuglea spunea...

Omul supt vremi...